Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

26-jarige Terneuzenaar verdachte dood Roosendaler

Toegevoegd: 01-05-2022, 11.19 uur
26-jarige Terneuzenaar verdachte dood Roosendaler
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ROOSENDAAL - De politie heeft in het onderzoek naar de dood van de 34-jarige Roosendaler zaterdag een 26-jarige man uit Terneuzen aangehouden. Het slachtoffer werd donderdag dood aangetroffen in zijn woning. 


De verdachte is samen met een 39-jarige vrouw uit Roosendaal afgelopen zaterdag in een woning aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal aangehouden. Zij zitten nog vast voor verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Het recherche onderzoek is nog in volle gang. Vandaag zal er ook onderzoek plaatsvinden in de woning. 

De 34-jarige man werd donderdag dood aangetroffen in zijn woning aan de Burgermeester Freijterslaan. Het slachtoffer is door een misdrijf om het leven gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing ( TGO) doet onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren