Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

59-Jarige man beroofd in Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 01-05-2022, 11.54 uur
59-Jarige man beroofd in Westerzicht Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 59-jarige man uit Vlissingen is gisteravond slachtoffer geworden van eeen beroving op het Westerzichtpad in Vlissingen. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer is rond 22.00 uur in het park aan het Westerzichtpad in Vlissingen beroofd. Hij werd door vermoedelijk vier personen belaagd en geslagen. De daders zijn er met de buit vandoor gegaan. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie is een onderzoek naar deze beroving gestart en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen zich metlden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo (1-5-2022 om 21:04)
Ja precies , signalementen , Maar ja ... dat is natuurlijk niet WOKE
Piet S. (1-5-2022 om 19:26)
Geen enkel signalement van het tuig, vanwege privacy? Mochten ze gepakt worden dan met foto en naam in de krant als waarschuwing aan anderen, dit mag van mij. De buurt verpaupert door het uitschot, terug naar af, zal nooit goed komen zolang justitie niet optreedt. Gewapend rond lopen mag hier ook niet, je bent en blijft het slachtoffer.
cees (1-5-2022 om 16:49)
Misschien is een signalement wel handig als je getuigen zoekt.
Anneke (1-5-2022 om 16:41)
Vies goor tuig' Wat een ramp voor mijn mooie geboortestadVlissingen om zulk volk in je gemeente te hebben. "Straks" is er de EBI, daar horen zij thuis!
Jaap (1-5-2022 om 14:52)
In plaats van het hoog van de toren blazen over het Scheldekwartier met zijn lelijke hoogbouwgezwellen kunnen ze beter eerst eens de vele rotte plekken in deze geweldige stad aanpakken, veroorzaakt door het vele uitschot dat hier ongehinderd mag verblijven.
Jumbo (1-5-2022 om 13:16)
Mag je savonds met een hooivork over straat ? Als je daar verder geen slechte bedoelingen mee hebt
Cookie-instellingen beheren