Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 109 km

Auto crasht in Vlissingen, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 01-05-2022, 23.45 uur
De bestuurder van de gecrashte auto is spoorloos.
De bestuurder van de gecrashte auto is spoorloos.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  Een bestuurder van een grijze personenauto heeft op de Prins Hendrikweg in Vlissingen voor een flinke chaos gezorgd nadat deze vluchtte na een crash.


De politieagenten van het basisteam walcheren troffen vanavond op de Prins Hendrikweg in Vlissingen een gecrashte auto aan. Er was in de omgeving geen betrokkene meer te vinden. De bestuurder had een briefje de ruit achtergelaten met de boodschap dat alles geregeld zou worden.

De wegbeheerder is door de politie ingeschakeld om het oliespoor, de glasscherven en de overige schade te herstellen. De politie geeft aan dat het fijn is dat de betrokkene in ieder geval de auto weer op 4 wielen heeft gekregen en het voertuig van de weg heeft gehaald. Zij hopen dat de bestuurder er zonder letsel vanaf is gekomen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (2-5-2022 om 09:18)
Netjes van het papiertje. Maar er zit denk ik meer achter, anders verlaat je de plek niet. Misschien alcohol in het spel
Timsalabim (2-5-2022 om 08:45)
Wat een knuppel, dit is niet wat ze bedoelen met “een briefje achterlaten”.
Zeeuwse (2-5-2022 om 01:08)
Oooh.... Helemaal geweldig dit.... Anders laat je gewoon ff een post-it achter... Toch netjes opgevoed in elk geval.
Cookie-instellingen beheren