Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto brand volledig uit in Goes

Toegevoegd: 27-10-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Een oudere personenauto (Peugeot 505 Break) is zaterdagavond even na negenen totaal uitgebrand op de Vogelzangsweg in Goes.

De auto stond daar geparkeerd en raakte vermoedelijk door brandstichting (er bleek in het voertuig ingebroken te zijn) in brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen aan alle kanten uit het voertuig. Met twee stralen hogedruk was het vuur snel geblust. De auto is rijp voor de sloop.

Zondagmiddag kwam opnieuw een melding van een autobrand binnen, deze keer op de Kattendijksedijk. Ter plaatse bleek echter dat er een kortsluiting plaats had gevonden in de autoradio, maar van brand was geen sprake.

De brandweer kon overrichterzake huiswaarts keren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren