Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Inbrekersduo opgepakt langs N57 Vrouwenpolder

Toegevoegd: 02-05-2022, 08.49 uur
De rechtmatige eigenaar van deze spullen kan contact opnemen met de politie.
De rechtmatige eigenaar van deze spullen kan contact opnemen met de politie.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - De politieagenten van Walcheren hebben vanmorgen vroeg twee mannen opgepakt langs de N57 bij Vrouwenpolder. Zij worden verdacht van het plegen van een inbraak.


De agenten zagen de twee personen omstreeks 05.30 uur parallel aan de N57, bij de Lekkerbek,  op een bromfiets rijden. Nadat de agenten waren gekeerd en de bromfiets tegemoet reden, kwam deze niet meer in het zicht. De politieagenten zijnierop de de Jan de Visserpad ingeslagen waarna dezelfde bromfiets hen tegemoet kwam vanuit een inham. De passagier en bestuurder waren gewisseld van plek.

Tijdens de controle bleek het tweetal diverse gereedschappen bij zich te hebben die aangemerkt konden worden als inbrekerswerktuigen. De politie heeft deze inbeslag genomen. 

Nadat de twee heren hun weg weer konden vervolgen hebben de agenten een snelle zoekslag gemaakt in de inham. Hier troffen zij een tas met goederen aan in de bosjes. Hierop hebben de agenten de achtervolging ingezet om uiteindelijk halverwege de Veerse Gatdam dit tweetal te kunnen aanhouden. 

De rechtmatige eigenaar van de gestolen spullen kan contact opnemen met de politie via 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (2-5-2022 om 10:46)
Duo kneusje & kneusje, beter worden dit soort lieden in werk/opvoedings-kampen geplaatst.
Cookie-instellingen beheren