Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man omgekomen bij botsing auto’s Hengstdijk

Toegevoegd: 02-05-2022, 13.24 uur - Update: 02-05-2022, 17.43 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Een ongeval tussen twee voertuigen in Hengstdijk heeft maandag aan het begin van de middag een leven geëist. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 12.50 uur vond op de Vogelweg een ernstige aanrijding plaats tussen twee auto's. Direct na de melding werden de politie, de ambulancedienst, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen maar desondanks is één van de betrokkenen overleden. Het gaat om een bestuurder, zo bevestigt de politie.

De politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer. Ook wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De Vogelweg is daarom voorlopig aan beide zijden afgesloten, zo meldt de politie. Eerder meldde de politie via Twitter dat het slachtoffer een vrouw zou zijn, later volgde daarop een correctie dat dat abusievelijk verkeerd was gemeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (2-5-2022 om 18:56)
Wat erg dit. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die hierbij betrokken zijn/waren. Ik hoop trouwens echt dat dit niet weer het zoveelste gevalletje telefoon verslaving is. Dat wil je niet op je geweten hebben.
fietser (2-5-2022 om 14:18)
Sterkte aan alle betrokken, familie van de overledene en de hulpverleners. Triest bericht weer.
Cookie-instellingen beheren