Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist schiet over rotonde en botst tegen boom

Toegevoegd: 03-05-2022, 06.47 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een bestuurder van een personenauto is dinsdagochtend in Middelburg tegen een boom gebotst. Na het ongeluk moest de betrokkene per ambulance naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 05.40 uur op de rotonde bij de M.H. Boassonlaan en de President Rooseveltlaan in Middelburg. De bestuurder van een Volkswagen Golf reed daar door een nog onbekende oorzaak recht over de rotonde.

Daarbij werd een boompje in het midden van de rotonde geraakt. Uiteindelijk kwam de personenauto tegen een boom tot stilstand. Zowel de politie als ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Na controle in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (3-5-2022 om 21:11)
toch weer erg jammer dat die boom beschadigd is, hopelijk krijgt die de tijd om te herstellen en nog jaren daar mag staan
Emergo (3-5-2022 om 18:22)
@Ja-Ja Ik denk dat trchnisch onderzoek wel iets anders oplevert dan speculaties.
Timsalabim (3-5-2022 om 14:18)
T kan van alles geweest zijn, epilepsie, suiker, . Maar nee hier weten ze het alweer hoor; best knap als je er niet bij ben geweest.
Ron Ross (3-5-2022 om 10:52)
Dit is duidelijk een gevalletje te hard rijden maar veel mensen hebben moeite met het nemen van een rotonde,zeker als het een rotonde betreft met 2 rijstroken.De rechter rijstrook is meestal het drukste en dan zijn er altijd mensen die denken de linkerrijstrook te kunnen nemen als men rechtdoor wil rijden en dan komen de problemen omdat je dan mensen op de rechterbaan afsnijd. Vooral toeristen hebben hier een handje van. Ik heb in mijn diensttijd als chauffeur geleerd;Rechterbaan is voor Rechtsaf en Rechtdoor.Linkerbaan is voor Linksaf slaand verkeer.Simpel om te onthouden en voorkomt een hoop ergernis.
Rick (3-5-2022 om 09:54)
Die man had de beste intenties: hij wilde NU die rotonde adopteren. Toch niet verkeerd? Omdat het een VW Golf is hoef je nog niet direct negatief te denken.
Rick (3-5-2022 om 09:49)
Die rotondes zijn echte hindernissen als je rechtdoor wilt rijden.... Weghalen die ondingen!
Cookie-instellingen beheren