Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Fietsster gewond bij botsing auto met aanhanger

Toegevoegd: 03-05-2022, 12.36 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een fietsster is dinsdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een botsing met een personenauto die een aahanger had aangekoppeld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De fietsster reed rond 11.05 uur over de Doctor Johannes George Mezgerweg toen de botsing net voorbij de kruising met de J.W. Schuurmanstraat plaatsvond. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de komst van de politie en de ambulancedienst. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Hieruit kwam naar voren dat het slachtoffer vermoedelijk eerst geraakt is door de rechter buitenspiegel van de auto en vervolgens de aanhangwagen raakte. Het rechter spatbord van de kar raakte door de botsing los en belandde in de berm. Van de automobilist is een blaastest afgenomen maar de bestuurder had geen alcohol gebruikt. Agenten hebben van de man een verklaring opgenomen.

Na een goed uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (4-5-2022 om 08:28)
Ik ben altijd heel bang voor deze aanhangwagens. Ze mogen 2.50 m breed zijn en hebben geen enkele bescherming voor de fietsers. Je hoort een personenwagen of een busje achter je en er blijkt plotseling zo’n kar achter te zitten. Zelf heb ik nu besloten daarom een spiegel op mijn fiets te laten zetten. Maar betere regels voor deze aanhangwagens zou ook wel helpen. Er wordt ook erg hard mee gereden., zeker als er geen lading op zit. Gelarkeerde auto’s worden ook nigal eens geraakt.
Popeye (3-5-2022 om 16:56)
Sowieso geen veilig gevoel, fietsend op die ringweg ..
Riet (3-5-2022 om 13:14)
Ik vind die karren achter auto's altijd best gevaarlijk. Dan denk je dat de auto gehad hebt maar dan komt er nog wat achter waar je niet op berekend bent. Heb daar zelf ook al eens mee te maken gehad.
fietser (3-5-2022 om 12:53)
Al menigmaal gemerkt dat automobilisten te kort langs fietsers passeren en ook nog eens vergeten, als er opeens een tegenligger komt dat ze met de aanhangwagen te vroeg naar rechts gaan en vergeten dat er nog een fietser reed. Met alle gevolgen van dien.
Cookie-instellingen beheren