Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger cel in voor overval Lidl Goes

Toegevoegd: 03-05-2022, 14.11 uur
De overval vond op oudejaarsdag plaats in Goes.
De overval vond op oudejaarsdag plaats in Goes.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 26-jarige Middelburger R. el K., die op oudejaarsdag in Goes de Lidl in Goes-Noord van 800 euro beroofde, is dinsdag in Middelburg veroordeeld tot een celstraf van zeven maanden plus nog eens zeven maanden voorwaardelijke celstraf.


El K. kwam tot de overval omdat zijn uitkering op was en hij een huurschuld had, waardoor hij mogelijk buiten de deur zou worden gezet. Daarnaast was hij ook nog gokverslaafd. Om dan toch maar aan geld te komen, stapte hij rond 18.00 uur de Lidl binnen, bedreigde een medewerker met een mes en deed een greep in de kassa. Enkele dagen kon El K. worden aangehouden.

Met de veroordeling volgt de rechtbank de eis van de officier van justitie. Naast de celstraf komt El K. onder toezicht van de Reclassering te staan en moet hij vijfhonderd euro smartengeld betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (3-5-2022 om 16:03)
Belachelijke straf, veels te laag.
he-he (3-5-2022 om 14:24)
He he, eindelijk eens een zaak die vrij snel opgelost is en waarbij de uitspraak van de rechter enigszins aansluit bij wat je zou mogen verwachten. Heel lage actie, andere mensen de dupe maken van jouw rotzooi in het leven. Ga een baan zoeken, zorg voor jezelf, leer ervan en doe het nooit meer!
Cookie-instellingen beheren