Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger cel in voor overval Lidl Goes

Toegevoegd: 03-05-2022, 14.11 uur
De overval vond op oudejaarsdag plaats in Goes.
De overval vond op oudejaarsdag plaats in Goes.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 26-jarige Middelburger R. el K., die op oudejaarsdag in Goes de Lidl in Goes-Noord van 800 euro beroofde, is dinsdag in Middelburg veroordeeld tot een celstraf van zeven maanden plus nog eens zeven maanden voorwaardelijke celstraf.


El K. kwam tot de overval omdat zijn uitkering op was en hij een huurschuld had, waardoor hij mogelijk buiten de deur zou worden gezet. Daarnaast was hij ook nog gokverslaafd. Om dan toch maar aan geld te komen, stapte hij rond 18.00 uur de Lidl binnen, bedreigde een medewerker met een mes en deed een greep in de kassa. Enkele dagen kon El K. worden aangehouden.

Met de veroordeling volgt de rechtbank de eis van de officier van justitie. Naast de celstraf komt El K. onder toezicht van de Reclassering te staan en moet hij vijfhonderd euro smartengeld betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (4-5-2022 om 20:39)
iedereen, stop maar met reageren. timsalabim heeft gesproken. hij heeft het definitieve woord ik ALLE zaken
Ed (4-5-2022 om 15:37)
@timsalabim. Het verschil tussen een lage straf en iemand opknopen is redelijk. Een hogere straf had in mijn ogen wel ook wel gemogen, deze man staat binnen 2 jaar weer op straat, veel te vroeg.
Michel (4-5-2022 om 12:13)
@timsalabim, maak even een afspraakje met een psycholoog
Arthur (4-5-2022 om 06:32)
Alle clichés kloppen weer. Ik denk dat deze straf geen enkele indruk maakt op deze meneer.
timsalabim (4-5-2022 om 05:51)
Wat hadden jullie liever gezien dan, Cees en Michel? Opknopen op het marktplein aan een hijskraan zoals ze in Iran met homosexuelen doen zeker? Ga je toch lekker daarheen met je grote mond over ons rechtssysteem?
[email protected] (3-5-2022 om 19:19)
Wat een slappe straf. Waardeloze rechters
Cookie-instellingen beheren