Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse automobilist rijdt 45km per uur te hard

Toegevoegd: 03-05-2022, 20.28 uur
Hardleerse automobilist rijdt 45km per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag in Vlissingen een automobilist bekeurd die maar liefst 45 kilometer per uur te hard reed. De man bleek onlangs ook al te zijn betrapt op een forse snelheidsovertreding.


Agenten van het team Zeehavens van de politie zetten de automobilist aan de kant nadat ze hem fors te hard hadden zien rijden. Bij nadere controle bleek de persoon in kwestie afgelopen maand ook al eens betrapt te zijn op te hard rijden. Toen werd de automobilist gesnapt toen hij 35 kilometer per uur te hard reed, nu was dat dus zelfs nog tien kilometer per uur harder.

De zaak wordt door de politie aangedragen bij het Openbaar Ministerie (OM) zodat die de strafmaat kan bepalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (5-5-2022 om 22:12)
Die is de penis, 2x meer dan 30 te hard binnen een jaar is intrekking rijbewijs.
Hahah (5-5-2022 om 21:56)
Beetje teveel branie zeker, maar bang klein hartje omdat hij zo snel weg probeert te rijden. Maar overal gelden regels, dat is in het verkeer zo, maar ook in een huwelijk of op het werk. Als zo'n verkeers ettertje zich in de mogelijkheid waant om deze regels met voeten te overtreden, keihard aanpakken en rijbewijs en auto afnemen. Straks rijdt zo'n wazige iemand dood, en dan hebben ze ineens niet te hard gereden.
cees (4-5-2022 om 16:05)
En nu
Anon (4-5-2022 om 10:51)
Hopen dat ze er nog veel meer langs de kant zetten. Word een beetje ziek van al dat racende paupervolk in Vlissingen.
jacob (4-5-2022 om 09:17)
Deze hardleerse wegpiraat zijn rijbewijs versnipperen auto verbeurd verklaren en een toren hoge boete. Zulke idioten horen neit op de weg.
Pdw. (3-5-2022 om 21:04)
Zeker geld teveel. Laat maar lekker dokken
Cookie-instellingen beheren