Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Dodelijk ongeval Langeweg N258 Axel

Toegevoegd: 04-05-2022, 08.10 uur - Update: 04-05-2022, 08.57 uur
De weg is volledig afgesloten vanwege sporenonderzoek.
De weg is volledig afgesloten vanwege sporenonderzoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) tussen Axel en Absdale heeft vanochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is één persoon om het leven gekomen. Dat meldt de politie.


Rond 07.40 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de wagens in een droge sloot. Al snel na de melding werd ook de brandweer opgeroepen. Ook de ambulancedienst en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Rond 08.00 uur werd de komst van het traumateam geannuleerd.

Volgens de politie is één van de betrokkenen overleden. De weg is momenteel volledig afgesloten voor onderzoek. Het overige verkeer wordt omgeleid via de parallelwegen.

Later meer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rip (4-5-2022 om 12:21)
Sterkte vd familie en alle verdere nabestaanden gewenst!
Cookie-instellingen beheren