Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Slachtoffer ongeval Axel is 18-jarige man uit Hulst

Toegevoegd: 04-05-2022, 09.22 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De persoon die vanochtend om het leven kwam bij een aanrijding op de Langeweg (N258) bij Axel is een 18-jarige man uit Hulst. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 07.40 uur met zijn personenauto in botsing met een andere personenauto. Dit voertuig werd bestuurd door een 23-jarige man (woonplaats nog onbekend). De man uit Hulst overleed ter plekke, de 23-jarige man belandde met zijn auto in een sloot. Hij raakte gewond en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft nog geen zicht op de toedracht van het ongeval en vraagt daarom getuigen om zich te melden. Men is specifiek op zoek naar de bestuurder van een rode auto welke de ongevalslocatie passeerde. Tips zijn welkom via 0900-8844. De politie adviseert getuigen om indien nodig emotionele ondersteuning te vragen via de huisarts of Slachtofferhulp Nederland (telefoon: 0900-0101).

Rond 09.25 uur was de weg nog altijd volledig afgesloten voor sporenonderzoek. Verkeer kan nog altijd omrijden via de parallelwegen naast de N258.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (4-5-2022 om 17:33)
Heel erg triest. Veel sterkte voor de nabestaanden. Ook voor de hulpverleners..
Petra Hamelink-de Klerk (4-5-2022 om 16:06)
Vreselijk. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.
Erik (4-5-2022 om 15:31)
Pfff wat een klapper moet dat geweest zijn / wat een ravage, krijg er gewoon een knoop in m'n maag van :-( Sterkte voor de nabestaanden van deze jongeman, bestuurder van het andere voertuig, hulpverleners en getuigen van dit vreselijke ongeval...
bram goeree (4-5-2022 om 12:56)
sluit me volkomen aan bij Grote Smurf .wat de oorzaak ook mag zijn .je zal het bericht maar thuis krijgen .veel sterkte voor allen
Johan (4-5-2022 om 12:17)
Triest. Zo'n jonge kerel verongelukt bij een frontale botsing. Wat is er toch gaande in het verkeer de laatste tijd? 2 dagen geleden was er ook al een frontale aanrijding bij Hengstdijk met een dodelijk slachtoffer en nu bij Axel. Sterkte voor de nabestaanden in ieder geval.
Johnsing (4-5-2022 om 11:57)
Vreselijk wat er gebeurt is en dat nog wel op een kaarsrechte weg met een dubbele doorgetrokken streep zonder uitzicht belemmerende obstakels. Gedachten gaan uit naar nabestaanden die met dit zware verlies geconfronteerd zijn geworden. Heel veel sterkte toegewenst.
Cookie-instellingen beheren