Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke lading, bestuurder heeft geen rijbewijs

Toegevoegd: 04-05-2022, 12.40 uur
De bestuurder bleek geen geldig rijbewijs te hebben.
De bestuurder bleek geen geldig rijbewijs te hebben.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft dinsdag aan het begin van de avond een bestelbus van de A58 gehaald waarachter een aanhangwagen was gekoppeld met uitstekende lading. De bestuurder bleek helemaal geen geldig rijbewijs te hebben.


Agenten zagen de bestelbus rond 18.30 uur rijden over de snelweg ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. Ze merkten meteen op dat de lading - een dakkapel - gevaarlijk was bevestigd. Bij de verzorgingsplaats naast tankstation Selnisse werd een nadere controle ingesteld.

De bestuurder bleek een 38-jarige man uit Etten-Leur te zijn. Bij nadere controle bleek hij geen geldig rijbewijs te hebben. Hiervoor kreeg hij een bekeuring. Ook werden boetes uitgedeeld voor het rijden met een lading met scherpe delen en lading die meer dan 70 centimeter uitstak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (4-5-2022 om 16:08)
Geen (geldig) rijbewijs, bellen c.q. appen o.i.d. drank of drugs achter het stuur ALLES eenzelfde straf , rijbewijs innemen en min. 3 maanden opsluiten!
Cookie-instellingen beheren