Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk Sluis

Toegevoegd: 04-05-2022, 21.00 uur - Update: 05-05-2022, 03.22 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Op de Rondweg (N253) bij Sluis is vanavond een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur tussen de rotonde bij de kruising Heilleweg - Nieuwstraat bij Sluis en Sint Anna ter Muiden. De motorrijder liep zware verwondingen op. Een ambulanceteam heeft de gewonde met spoed naar het ziekenhuis in het Belgische Knokke-Heist gebracht. De Medische Urgentiegroep (MUG) van datzelfde ziekenhuis was eerder al naar Sluis gekomen om de twee aanwezige ambulanceteams te assisteren.

Vanwege het ongeluk werd de N253 tussen de genoemde locaties volledig afgesloten. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de motor rond 20.45 uur getakeld en afgevoerd. Kort hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (5-5-2022 om 11:02)
@Popeye. Het is een motorfiets (klasse) en een scooter (type). Een scooter kan een motorfiets, bromfiets of snorfiets zijn. Sterkte aan de berijder!
K (5-5-2022 om 01:48)
@popeye inderdaad vaak worden deze motorscooters ook niet bereden door mensen die van motoren en rijden er op houden want dan stap je niet op zo'n ding maar ze worden beteden door forensen die hem alleen maar hebben omdat ze in de grote stad sneller door het verkeer gaan dan een auto maar kunnen rijden laat dan nog wel eens te wensen over tel daar bij op dat de belgische rijopleiding nogal te wensen overlaat niet dat ik zeg dat dit een belg was maar het zou me niet verbazen gezien de locatie
Popeye (4-5-2022 om 22:31)
Heel erg voor de bestuurder - van harte beterschap! Daarnaast: toen ik nog motor reed heette zo n ding dat nu verongelukt is een scooter en dat rijdt toch écht anders dan een motorfiets ..
Cookie-instellingen beheren