Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Overleden persoon gevonden, politie vermoedt misdrijf

Toegevoegd: 04-05-2022, 22.33 uur - Update: 05-05-2022, 00.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond een overleden persoon aangetroffen in een pand aan de Sint Jacobsstraat in Vlissingen. De politie gaat uit van een misdrijf. De straat is afgezet voor onderzoek.


De hulpdiensten werden omstreeks 20.55 uur opgeroepen voor een incident in een pand aan de SInt Jacobsstraat in Vlissingen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar de komst hiervan werd al snel geannuleerd. Ter plaatse aangekomen trof de politie namelijk een reeds overleden persoon aan.

De politie gaat ervanuit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Daarom is zij een onderzoek gestart naar de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het overlijden. De straat is volledig afgezet. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie doen ter plaatse sporenonderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren