Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie-onderzoek overlijden nog in volle gang

Toegevoegd: 05-05-2022, 02.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Sint Jacobsstraat in het centrum van Vlissingen is het onderzoek nog altijd in volle gang dat de politie woensdagavond startte na de vondst van een stoffelijk overschot.


Het lichaam werd gevonden nadat rond 20.55 uur melding was gemaakt van een incident in een pand aan de straat. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook een traumateam opgeroepen maar al snel bleek dat het slachtoffer reeds was overleden. De politie concludeerde vervolgens dat er vermoedelijk sprake was van een misdrijf en startte een onderzoek.

Meerdere rechercheurs in witte overalls doen momenteel onderzoek op de plaats delict. De Sint Jacobsstraat is nog altijd volledig afgezet. In de straat staat inmiddels de zogeheten PD-unit van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant. Rondom de Sint Jacobsstraat staan diverse voertuigen van de afdeling Forensische Opsporing (FO) geparkeerd. Voorlopig wordt in het pand waarin de dode is gevonden nog nader onderzoek gedaan.

Eerder vanavond liet de politie weten nog nader onderzoek te doen naar de identiteit van het slachtoffer. Hierover zijn tot nu toe geen nadere mededelingen gedaan. Hetzelfde geldt voor het zicht op (een) verdachte(n) en de doodsoorzaak.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren