Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Vrouw aangehouden voor steekpartij

Toegevoegd: 05-05-2022, 13.12 uur
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Na het steekincident vanochtend in een woning in 's-Heer Arendskerke heeft de politie een 71-jarige vrouw aangehouden.


De vrouw zou rond 09.35 uur een 73-jarige man hebben gestoken in een woning aan de Wissekerkseweg. Volgens de politie gebeurde dat nadat onenigheid was ontstaan in de relationele sfeer.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou niet levensbedreigend gewond zijn geraakt. De vrouw werd ter plekke aangehouden op verdenking van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Azijn (5-5-2022 om 18:22)
Waar blijven nu de reacties met "Waar gaat het heen met de jeugd van tegenwoordig"?
Drica (5-5-2022 om 18:09)
God weet wat haar tot deze daad heeft gebracht.. Ik wens beiden(oma en Opa) veel sterkte in de komende tijd. Maar ook hun naasten en vrienden. Gek genoeg kwam er bij mij met1 een beeld binnen van de tv serie Vrouwenvleugel met heel wat mitsen en maren. .Dit bericht moet echt ff indalen.
Popeye (5-5-2022 om 16:36)
Je snapt toch geen fluit meer van al dat nieuws .. hoe vaak ik niet lees over 'poging tot zware mishandeling' wanneer t bijvoorbeeld een trap onder iemands kont betreft of 'poging doodslag' naar aanleiding van een oorvijg - en wanneer er dan van een steekpartij gerept wordt zou t slechts mishandeling betreffen. De schaal der duiding lijkt vrij vaag.
Cookie-instellingen beheren