Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 228 km

Vrouw aangehouden voor steekpartij

Toegevoegd: 05-05-2022, 13.12 uur
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Na het steekincident vanochtend in een woning in 's-Heer Arendskerke heeft de politie een 71-jarige vrouw aangehouden.


De vrouw zou rond 09.35 uur een 73-jarige man hebben gestoken in een woning aan de Wissekerkseweg. Volgens de politie gebeurde dat nadat onenigheid was ontstaan in de relationele sfeer.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou niet levensbedreigend gewond zijn geraakt. De vrouw werd ter plekke aangehouden op verdenking van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (7-5-2022 om 23:03)
@Tim Fakkeldij Uw kennis van de Bijbel laat nog wat te wensen over. Kain sloeg zijn broer wel dood, maar niet met een kaak van een ezel. Dat is weer een andere geschiedenis. Als u de Bijbel gaat lezen zult u die wel tegen komen. Is overigens voor ieder aan te bevelen. Staan goede richtlijnen in voor de omgang met de medemens.
Tim Fakkeldij (7-5-2022 om 19:45)
[email protected]: Volgen de bijbel sloeg Kain zijn broer dood met een ezels kaakbeen, dus in die generatie is het al begonnen. [email protected] : Met alleen maar een sneetje in de vinger houden ze je niet in het ziekenhuis, en ter Uwer informatie er zijn ook kleinzerige vrouwen !
Poema (7-5-2022 om 12:35)
Niet levensbedreigend. Misschien een sneetje in zijn vinger. Huidige mannen kunnen soms zo kleinzerig zijn.
timsalabim (7-5-2022 om 12:18)
stop eens met dat victim-blamen zeg, jullie weten er helemaal niks van, misschien was de vrouw wel dement ofzo en kreeg ze een "ingeving"...
Ik (7-5-2022 om 12:16)
Favaro wat een domme reactie. Ik ben van die leeftijd . Vroeger praatte je het uit. Ging dat niet ging je op de vuist en dan was het klaar. Tegenwoordig wordt je al voor een dubbeltje vermoord. En precies hoelang werdt deze vrouw al niet getreiterd dat kan ook hè! Niemand weet wat er speelde.
Nelr (7-5-2022 om 09:58)
Favaro, ik denk dat je beter in je bed had kunnen liggen om die tijd dat je de reactie schrijft dan zulke onzin uit te kramen. Waar haal in hemelsnaam het idee vandaan dat dit de generatie is die er mee begonnen is? Het hele verhaal is trouwens tamelijk warrig.
Cookie-instellingen beheren