Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon naar ziekenhuis na crash Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2022, 23.52 uur - Update: 06-05-2022, 00.02 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een inzittende van een personenauto is donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk in Vlissingen. Een personenauto botste daar tegen een geparkeerde auto.


Het ongeluk gebeurde rond 22.50 uur op de President Rooseveltlaan. Net na de kruising met het Antoni Gaudipark crashte een groene BMW door een nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde personenauto.

Na het ongeluk werd een van de inzittenden nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel. Uiteindelijk moest die per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Een andere, mannelijke, inzittende moest met de politie mee.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is voorlopig nog niet bekend. De politie is nog bezig met het onderzoek ter plaatse. In verband met dat onderzoek is de weg tijdelijk afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
omwonende (11-5-2022 om 02:07)
als er niets aan snelheidscontrole of snelheidsbeperkende maatregelingen gedaan wordt, zal er spoedig weer een crash komen. Regelmatig horen en zien we dat er in Pr. Rosenveltlaan minstens de helft harder gereden wordt dan is toegestaan. Je kind, kat of hond of what ever, zal maar net oversteken. En blijkbaar is er ook een 'hype' om de ontsteking verkeerd af te stellen, waardoor de decibellen je hier veelvuldig om de oren vliegen. Ze racen als gekken om vervolgens hun uitlaat te laten knallen. Het is werkelijk niet normaal. Dat hier nooit snelheidscontroles worden uitgevoerd is onbegrijpelijk. Dat geld voor meer geasfalteerde wegen binnen de bebouwde kom in Vlissingen. Daar zou de Gemeente behoorlijk wat geld mee kunnen vangen.
Mike (6-5-2022 om 12:03)
@Timdalabim.. Wat is er mis met een middeleeuwse straf? Het moet maar eens klaar zijn met opgeschoten pikkies van amper 20 jaar jong die denken Max Verstappen te zijn. Vlissingen is potverdorie 7 dagen in week één groot race circuit! In vierendelen dat joch!
Arthur (6-5-2022 om 11:43)
@timsalabim daar hoef je inderdaad geen Sherlock Holmes voor te zijn om te zien dat deze persoon onder invloed was van minimaal drank en wat blijkt deze beginnend bestuurder was ook onder invloed. Maar jij gelooft dat mensen allerlei gezondheids aanvallen krijgen tijdens het rijden.
Robert (6-5-2022 om 10:44)
Lezen jullie even mee verzekering! Alle kosten verhalen op deze idioot. Je zal er maar net fietsen!
ger (6-5-2022 om 08:29)
100% zeker dat dat niet met 50km/h is gegaan, alles direct op de bestuurder verhalen
timsalabim (6-5-2022 om 05:24)
De oorzaak zal spoedig in de reacties genoemd worden, zonder gedegen onderzoek, zonder getuigen. En de strafmaat zal ook wel weer genoemd worden, iets met 500 uur taakstraf of 876 jaar gevangenisstraf ofzo, of iets uit de middeleeuwen.
Cookie-instellingen beheren