Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Politie: ‘Bestuurder ongeluk Vlissingen was onder invloed’

Toegevoegd: 06-05-2022, 10.25 uur
Het ongeluk richtte een ravage aan in de straat.
Het ongeluk richtte een ravage aan in de straat.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De bestuurder die donderdagavond in Vlissingen bij een eenzijdig ongeluk tegen een geparkeerde auto botste, was volgens de politie onder invloed. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder is ingevorderd.


Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Een 20-jarige automobilist reed toen over de Koudekerkseweg richting de Bloemenbuurt. Bij een wegversmalling verloor de bestuurder de controle over het voertuig. Toen de auto over een zogeheten 'varkensrug' reed, werd deze gelanceerd en botste tegen een geparkeerde auto.

Een 20-jarige vrouw uit Middelburg, die als passagier in de auto zat, is per ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens een blaastest bleek dat de 20-jarige bestuurder uit Middelburg vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Agenten namen hem mee naar het politiebureau. Daar werd tevens een speekseltest afgenomen.

Hierbij testte de man positief op het gebruik van cannabis. Een GGD-arts stelde een bloedonderzoek in. Het bloedmonster zal door een laboratorium worden onderzocht. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de beginnende bestuurder is ingevorderd. Tijdens het politieonderzoek is de weg afgezet. Een bergingsbedrijf takelde beide auto's voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (7-5-2022 om 12:15)
Gaan we weer hoor... "weer een sukkel in een BMW", dus alle BMW rijders zijn sukkels? Wat is dat toch met al die vooroordelen hier.... En nee, ik rijd geen BMW; maar ik ga er denk ik maar eens een kopen binnenkort en er keihard mee scheuren; ik ga er twee turbo's en een supercharger opzetten, rechts inhalen, uitlaat ervanonder halen en dat allemaal met m'n telefoon in de hand en een pretsigaret in mijn mond; en jullie kunnen daar he-le-maal niks aan doen dan behalve geirriteerd toekijken en commentaar leveren.
Bonte hond (6-5-2022 om 23:00)
Wat een.ongelofelijke sukkel! Alle schade verhalen op deze jongeman.. hij zal vast al z'n centjes opgemaakt hebben aan tabak alcohol en drugs.. dus dat zal nie meevallen.. zulke jochies zouden nooit meer op de openbare weg mogen komen.
Adri (6-5-2022 om 12:16)
Onder invloed....je verwacht het niet hè?
Piet S. (6-5-2022 om 11:38)
Weer een sukkel in een BMW, die hoort nooit meer op de weg, dubbel onder invloed. Doodrijders zijn het, 45km/h is nog te hard voor deze beginner. En wie gaat de schade vergoeden veroorzaakt door dit statussymbool? Met drank en drugs ben je de man, maar dat was na de klap voorbij, toen was dit figuur vast zielig, dat er nog iemand bij instapt snap ik al evenmin.
Loes (6-5-2022 om 10:55)
Heeft zichzelf goed in de nesten gewerkt.
Cookie-instellingen beheren