Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
118 files van totaal 466 km

Melding persoon te water Oostsingel Goes

Toegevoegd: 06-05-2022, 11.38 uur
Melding persoon te water Oostsingel Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn aan het einde van de ochtend uitgerukt nadat was gemeld dat bij de Oostsingel in Goes iemand te water was geraakt. Al snel bleek de situatie mee te vallen.


Een omstander meldde het incident kort voor 11.25 uur. Na de melding werden onder meer drie waterongevallenteams van de brandweer opgeroepen. Ook een tankautospuit en een hoogwerker werden met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) lag het vervoersmiddel van de persoon in het water maar stond deze zelf gezond en wel op de kant. Hierop konden de brandweerploegen rond 11.35 uur weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren