Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Gewonde bij botsing met elektrische step Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2022, 12.50 uur
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een bestuurder van een elektrische step is vrijdag in Vlissingen aangereden door een automobilist. Het slachtoffer moest na het ongeluk met de ambulance mee.


Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur bij de rotonde van de Galgeweg met de Bachlaan. Een personenauto botste daar met de bestuurder van een elektrische step. Deze persoon raakte gewond en werd, nadat deze was nagekeken door het ambulancepersoneel, per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de personenauto kon na het afleggen van een verklaring zijn weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (7-5-2022 om 01:19)
Je bent volgens mij ook niet verzekerd als je op zo'n step rijd. Kom ze regelmatig tegen.
Koos P. (6-5-2022 om 17:08)
Stepje in beslag genomen en vernietigd mag ik hopen? Die krengen zijn (nog steeds) in de meeste gevallen niet toegestaan op de openbare weg. Maar je ziet ze wel steeds vaker de afgelopen tijd.
fietser (6-5-2022 om 16:50)
Ondingen zijn het rijden veel te snel en een automobilist heeft het niet direct in de gaten dat men op een step staat meestal met beide voeten, echt steppen doen de meesten niet. Ding kan ook nog niet goedgekeurd zijn, men moet 16 jaar zijn een rijbewijs hebben en een helm dragen en moet verzekerd zijn.
Cookie-instellingen beheren