Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinverkeer vanwege kapotte bovenleiding

Toegevoegd: 06-05-2022, 13.09 uur - Update: 06-05-2022, 15.44 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Treinreizigers ondervinden momenteel grote hinder op het traject tussen de NS-stations Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. De storing gaat nog tot vanavond duren.


Even na het middaguur moest het treinverkeer worden stilgelegd nadat een vrachtwagen die hout vervoerde met zijn grijpkraan tegen de bovenleiding kwam en deze kapot trok. Het ongeluk gebeurde bij de spoorwegovergang bij de Nieuwlandse Binnendijk. In eerste instantie leken de problemen relatief snel opgelost te kunnen worden en werd rekening gehouden met een eindtijd van 13.45 uur, inmiddels melden de Nederlandse Spoorwegen (NS) dat de verstoring vermoedelijk pas rond 19.30 uur verholpen is.

De extra reistijd bedraagt volgens de NS meer dan 60 minuten. De politie heeft de spoorwegovergang afgezet. Momenteel worden door incidentbestrijders van ProRail voorbereidingen getroffen om de bovenleiding weer te herstellen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gilian (6-5-2022 om 13:35)
Als nalatigheid is bewezen, dan zoveel mogelijk schade verhalen op de verantwoordelijke
Cookie-instellingen beheren