Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 247 km

Slachtoffer steekincident nog in ziekenhuis

Toegevoegd: 06-05-2022, 13.11 uur
Politieagenten bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
Politieagenten bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Het slachtoffer van het steekincident gistermorgen in 's-Heer Arendskerke ligt nog altijd in het ziekenhuis. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer, een 73-jarige man, werd rond 09.35 uur door zijn 71-jarige vrouw gestoken in zijn woning aan de Wissekerkseweg. Volgens de politie gebeurde dat nadat tussen het echtpaar onenigheid was ontstaan in de relationele sfeer. Het slachtoffer werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij ligt daar volgens de politie nog steeds.

De vrouw werd ter plekke aangehouden op verdenking van mishandeling. Ze legde donderdagmiddag in het politiecellencomplex een verklaring af en ontving vervolgens een oproep voor een hoorzitting in juli door een officier van justitie. De vrouw mocht 's avonds het cellencomplex weer verlaten. Voor verder hulp wordt zij in contact gebracht met de juiste hulpverleningsinstanties, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sonja (6-5-2022 om 17:29)
Dit doet een vrouw niet zomaar
Cookie-instellingen beheren