Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto over de kop geslagen bij Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2022, 21.35 uur - Update: 12-05-2022, 16.48 uur
De auto werd door een bergingsbedrijf meegenomen.
De auto werd door een bergingsbedrijf meegenomen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De afrit van de Tractaatweg bij Terneuzen is vrijdagmiddag tijdelijk afgesloten geweest nadat een auto over de kop was geslagen. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 16.45 uur op de afrit van de Tractaatweg bij Terneuzen. De bestuurder van een BMW verloor daar door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde naast de afrit op de kop in het gras. Alle vier de inzittenden konden wel op eigen kracht uit het voertuig raken.

Eén persoon raakte door het ongeluk dusdanig gewond dat het ambulancepersoon diegene ter controle meenamen naar het ziekenhuis. De 34-jarige automobilist uit Terneuzen legde zowel een alcohol-als een speekseltest af. Deze bleken beiden negatief te zijn. De afrit van de Tractaatweg was in verband met het ongeluk tijdelijk afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden uitvoeren. De BMW is door een bergingsbedrijf getakeld.

Op basis van informatie van de politie werd er eerder in dit artikel gemeld dat de bestuurder van de personenauto een positieve speekseltest zou hebben afgelegd. Dit blijkt echter niet te kloppen. De test viel negatief uit. De tekst van het artikel is hierom aanpast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (7-5-2022 om 15:00)
de deskundige "timsalabim "heeft z'n antwoord nog klaar........
jacqueline (7-5-2022 om 14:42)
en dan moeten de oudjes 80% meer gaan betalen , rijbewijs leeftijd gewoon verlengen naar 35 jaar zou ik zeggen
K (7-5-2022 om 09:59)
Is dat een nieuwe trend aan het worden om bmw's op hun dak te leggen in zeeuws vlaanderen?? Eerst 1 bij spu margrette nu deze weer das toch zonde
Witte (7-5-2022 om 07:45)
En wat is het weer ? Bij Mercedes Weggesmeten .
chuckles (7-5-2022 om 07:40)
De BMW garages hebben het ermaar druk
Cookie-instellingen beheren