Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Auto op z’n kop N290 Terhole, bestuurder zwaargewond

Toegevoegd: 07-05-2022, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Bij een ongeluk op de Rondweg Terhole (N290) bij Terhole is vanochtend een automobilist zwaargewond geraakt. Vanwege het ongeval was de weg ter plekke een tijdlang afgesloten.


Het slachtoffer kwam vanuit de richting van Hulst en raakte rond 09.10 uur met zijn voertuig van de weg. Vervolgens belandde de auto op zijn kop in een naast de weg gelegen sloot. De automobilist raakte niet bekneld maar liep wel ernstige verwondingen op. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De verkeerspolitie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg werd na het ongeval direct in beide richtingen afgesloten. Een uur nadat het ongeluk gebeurde, werd de weg deels weer opengesteld. Rond 10.50 uur was de gecrashte auto getakeld door bergingsbedrijf Kuzee en kon de weg weer volledig worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (11-5-2022 om 18:23)
ja dat klopt, ze zijn redelijk van de kaart af in Z- Vlaanderen......
deskundige (11-5-2022 om 11:02)
@ getuige, als dat zo is laten we dan hopen dat het een eye opener is geweest dan.
Patje (10-5-2022 om 15:47)
Helemaal gelijk Jurgen
Apparte (10-5-2022 om 15:46)
Als mensen niet weten wat er precies gebeurd is hou dan gewoon je mond en ga niet oordelen VERBETER DE WERELD EN BEGIN BIJ JE ZELF
getuige (10-5-2022 om 12:40)
waarom niet slim? als iemand in een bocht gaat inhalen over een doorgetrokken streep. en op 1-2 m van een onschuldige tegenligger rijd? ik heb deze meneer al een aantal keer gewaarschuwd dat hij erg hard en gevaarlijk rijd in de bebouwde kom van kloosterzande en omstreken.
deskundige (10-5-2022 om 12:12)
Ja van die doorgetrokken streep had ik ook gehoord, maarja tegenwoordig denken ze allemaal dat die er voor niks ligt waarschijnlijk. Van de week nog bijna een frontaaltje in Terneuzen. gewoon een meter of 2 over de doorgetrokken streep en zelfs de bijrijder zag er onverschrokken uit. Dus ja, dan maar de berm in om erger te voorkomen. Het is bizar de laatste tijd.....
Cookie-instellingen beheren