Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 214 km

Auto rolt in greppel in Vlissingen

Toegevoegd: 07-05-2022, 21.02 uur
De eigenaar van het voertuig verklaarde zijn handrem te zijn vergeten.
De eigenaar van het voertuig verklaarde zijn handrem te zijn vergeten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie trof vanavond aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen een bijzondere situatie aan. Er stond een auto half in een greppel op een parkeerplaats. 


De politieagenten van Vlissingen reden vanavond over de Paul Krugerstraat toen een van de agenten in zijn ooghoek een achterkant van een auto de lucht in zag steken. Nadat de agenten waren omgekeerd zagen zij dat er een auto half in greppel stond op de parkeerplaats ter hoogte van De Willem Ruysstraat in Vlissingen. De agenten zijn op zoek gegaan naar de eigenaar van de auto. Hij verklaarde tegen de politie dat hij was vergeten de auto op de handrem te zetten.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de greppel getrokken en zo geparkeerd dat de auto niet nogmaals in de greppel kon rollen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (8-5-2022 om 18:40)
in 1e versnelling zetten net zo goed eigenlijk nog beter!!!
Emergo (8-5-2022 om 18:24)
Wat heeft een niet werkende handrem met de gemeente te maken ? Heel dom van de eigenaar.
Bewoner (7-5-2022 om 22:45)
Tja, moest er een keer van komen. Moeten alle zo raar doen op dat hoge, kleine plein. Gemeente is druk over vergunningen ( want meer geld ) Maar heeft na Jaren nog steeds niet goed beboden Enkel maar een paar platen op een berg zand. Werkt je handrem niet goed Ben je de klos. Heel triest voor de eigenaar
Cookie-instellingen beheren