Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik

Toegevoegd: 08-05-2022, 20.37 uur
Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners hebben zich vannacht bekommerd om een meisje dat tijdens het uitgaan dusdanig veel alcohol had gedronken dat ze niet meer aanspreekbaar was. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Het meisje werd door het personeel van een café gevonden in de toiletruimte. Dat gebeurde volgens de politie na sluitingstijd van de horecazaak. De politie denkt dat het meisje - dat veelvuldig had overgegeven - meer dan een uur op de grond gelegen heeft voordat ze werd gevonden. Nadat het meisje was aangetroffen, werden ambulancemedewerkers en politieagenten ter plekke gestuurd.

Het meisje bleek een identiteitsbewijs bij zich te hebben en aan de hand daarvan konden de politieagenten het telefoonnummer van de ouders van het meisje achterhalen. Zo konden ze doorgeven dat het meisje met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Hoe het met het meisje is afgelopen, is niet bekend. De politie laat via social media weten te hopen dat ze het inmiddels weer goed maakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scheldewater (9-5-2022 om 08:59)
Veel wijze woorden in de reacties en zoals altijd staan de beste stuurlui weer aan de wal. #Goed Bezig Ik ben het helemaal met je eens. We heeft er in zijn jonge leven geen domme dingen gedaan. Wat niet goed te praten is dat het kind langere tijd voor pampus op het toilet heeft gelegen zonder dat er iemand iets heeft gedaan. Alcoholgebruik onder de 18 is een utopie. Laat je het toch door een oudere kopen. ik mag aannemen of hopen dat ouder(s) en kind hierover een "indringend" gesprek zullen hebben.
VdVonck (9-5-2022 om 08:34)
Uitgaande van de berichtgeving betreft het hier een minderjarige. Als er dan geen stappen worden ondernomen tegen het betreffende café zegt dat voor mij genoeg. Ze ligt daar een uur en niemand heeft iets gemeld of gezien. Vreemd verhaal
Anja (9-5-2022 om 08:24)
Vooral lekker bl8jven zuipen en drank blijven promoten
Rick (9-5-2022 om 08:23)
Goed Bezig: er staat niet dat ze het weer goed maakt. Het is zorgwekkend: goed lezen; er staat: de politie laat weten TE HOPEN dat ze het inmiddels weer goed maakt! Het is dus onbekend of dat inderdaad zo is!
Marcus Aurelius (9-5-2022 om 04:09)
Hoezo meisje? alchol is toch verboden onder de 18? en 18 is volwassen
bram (9-5-2022 om 01:07)
komt bij mij direct de vraag boven: wie heeft dat kind zoveel alcohol laten drinken?, totdat zij er bewusteloos bij neerviel ! Wel schandalig hoor. Dronken ben je niet van de een of andere minuut, daar gaat een tijdje aan vooraf. Moet toch iemand gemerkt hebben ? Hoop voor het meisje dat ze er van geleerd heeft en de volgende keer kan zeggen: voor mij niet !! Trouwens, waar waren alle goede vrienden en vriendinnen van haar...........
Cookie-instellingen beheren