Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 142 km

Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik

Toegevoegd: 08-05-2022, 20.37 uur
Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners hebben zich vannacht bekommerd om een meisje dat tijdens het uitgaan dusdanig veel alcohol had gedronken dat ze niet meer aanspreekbaar was. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Het meisje werd door het personeel van een café gevonden in de toiletruimte. Dat gebeurde volgens de politie na sluitingstijd van de horecazaak. De politie denkt dat het meisje - dat veelvuldig had overgegeven - meer dan een uur op de grond gelegen heeft voordat ze werd gevonden. Nadat het meisje was aangetroffen, werden ambulancemedewerkers en politieagenten ter plekke gestuurd.

Het meisje bleek een identiteitsbewijs bij zich te hebben en aan de hand daarvan konden de politieagenten het telefoonnummer van de ouders van het meisje achterhalen. Zo konden ze doorgeven dat het meisje met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Hoe het met het meisje is afgelopen, is niet bekend. De politie laat via social media weten te hopen dat ze het inmiddels weer goed maakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (9-5-2022 om 01:03)
gelijk alle alcohol wereldwijd verbieden en de makers ervan berechten volgens middeleeuws strafrecht , tevens alle gebruikers ervan met terugwerkende kracht in 2voud berechten, dat zal er voor zorgen dat deze jonge dame geen alcohol meer drinkt. Gekkehuis
Goed Bezig (8-5-2022 om 23:36)
Fijn te lezen dat ze het weer goed maakt !!! Jong inpulsief en domme dingen doen... We kennen het, herkennen het, en leren ervan ! Dat heet jong zijn.... Geniet ervan !!!
Cookie-instellingen beheren