Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik

Toegevoegd: 08-05-2022, 20.37 uur
Meisje niet meer aanspreekbaar na alcoholgebruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Hulpverleners hebben zich vannacht bekommerd om een meisje dat tijdens het uitgaan dusdanig veel alcohol had gedronken dat ze niet meer aanspreekbaar was. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.


Het meisje werd door het personeel van een café gevonden in de toiletruimte. Dat gebeurde volgens de politie na sluitingstijd van de horecazaak. De politie denkt dat het meisje - dat veelvuldig had overgegeven - meer dan een uur op de grond gelegen heeft voordat ze werd gevonden. Nadat het meisje was aangetroffen, werden ambulancemedewerkers en politieagenten ter plekke gestuurd.

Het meisje bleek een identiteitsbewijs bij zich te hebben en aan de hand daarvan konden de politieagenten het telefoonnummer van de ouders van het meisje achterhalen. Zo konden ze doorgeven dat het meisje met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Hoe het met het meisje is afgelopen, is niet bekend. De politie laat via social media weten te hopen dat ze het inmiddels weer goed maakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (25-5-2022 om 12:26)
Oke, volgens Arthur ben je "succesvol" als je een koophuis hebt en een vaste baan; gelukzalig zijn de simpele van geest zeg ik dan maar... Tis nogal een relatief begrip "succesvol", maarja "relatief" zal wel een te moeilijk woord zijn voor al die stuurlui-aan-wal die hier continue maar in "absoluten vanuit hun eigen visie" denken en de neiging hebben om anderen mensen te vertellen hoe zij hun leven moeten inrichten. Trieste bende...
bram (12-5-2022 om 03:04)
Het is al weer even geleden. maar toch hoop ik dat het meisje weer in goede banen geleid is en dat zij zich realiseert, dat je drank niet zomaar kan drinken. Strekte voor jou.
bram goeree (11-5-2022 om 13:07)
ik denk dat de meesten van ons wel een behoorlijk dronken zijn geweest .ik wel. maar wat hier opvalt is dat ze als ik het goed lees is dat een meer dan een uur buiten westen heeft gelegen in het toilet .is daar geen sociale controle door vrienden of het personeel .dat vind ik kwalijker dan een keer goed dronken te zijn .hopelijk is dit een goede les voor haar en komt het helemaal goed met haar .
Johan (10-5-2022 om 11:22)
@Arthur: De bodem hoeft niet altijd als mislukking aan te voelen, wie weet hoeveel beter u terecht was gekomen wanneer u niets gedronken had....;)
Arthur (10-5-2022 om 07:14)
Wij dronken vroeger vanaf 14/15 dat was in mijn geval rond 2001. Iedereen was wel eens een keertje dronken en viel met de fiets. Het is met iedereen goed gekomen (vaste baan, koophuis). Wat ben ik blij dat er moraalridders waren destijds, stelletje hypocrieten figuren.
Tim Fakkeldij (9-5-2022 om 15:12)
Als er een wiet plantage wordt opgerold in een huis, wordt het huis voor een bepaalde tijd gesloten, en wat gebeurd er met dit café, ook een bepaalde tijd gesloten, of gaat de kroegbaas vrij uit?
Cookie-instellingen beheren