Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 92 km

Auto belandt onder aan talud N62 Terneuzen

Toegevoegd: 08-05-2022, 23.37 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een automobilist is vanavond van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Tractaatweg (N62) bij Terneuzen. Of er slachtoffers zijn gevallen bij dit incident is onbekend.


De hulpdiensten werdem omstreeks 21.40 uur opgeroepen voor het ongeval op de N62 ter hoogte van de skihal bij Terneuzen. Ter plaatse troffen zij een auto aan die onder het talud stond. De auto was zwaarbeschadigd. De brandweer en politie hebben met behulp van de helikopter van de politie enige tijd naar een mogelijk slachtoffer gezocht. Of er een slachtoffer is aangetroffen kon de politie die ter plaatse was niet vertellen.

De beschadigde auto is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (9-5-2022 om 17:18)
TomTom gaf aan: hier rechtsaf slaan
K (9-5-2022 om 06:08)
Tja ze denken tegenwoordig dat ze overal zomaar kunnen parkeren nu blijkt dus dat onderaan een talud ook al niet de beste methode is
Cookie-instellingen beheren