Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval N62 reed 2 slagbomen kapot Tolplein

Toegevoegd: 09-05-2022, 15.40 uur
De bestuurder reed op zeer hoge snelheid door de Westerscheldetunnel.
De bestuurder reed op zeer hoge snelheid door de Westerscheldetunnel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN –  De bestuurder die gister gewond raakte bij een eenzijdig ongeval op de  N62 bij Terneuzen is een 37-jarige man. Hij zou te hard hebben gereden en voor schade hebben gezorgd bij het Tolplein.


De politie kreeg omstreeks 21.15 uur een melding binnen dat er een auto met zeer hoge snelheid door de Westerscheldetunnel was gereden en twee slagbomen had geraakt. Op de Tractaatweg (N62) is de automobilist van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen.

Het slachtoffer is na medische controle meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is door een arts een bloedtest afgenomen om vast te stellen of de bestuurder onder invloed was van alcohol en/of drugs. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren