Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij crash N61, bestuurder mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 09-05-2022, 21.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - Bij een crash op de Hoofdweg (N61) bij hoek is vanavond een persoon gewond geraakt. De bestuurder is meegenomen door de politie op verdenking van rijden onder invloed.


De bestuurder raakte omstreeks 19.35 uur op de linkerbaan de vangrail. Hierop week hij uit over een fietspad en kwam vlak naast een sloot, op de parallelweg tot stilstand. De toegesnelde hulpdiensten troffen een gewonde bijrijder aan. Deze is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het politiebureau op verdenking van rijden onder invloed. 
 

De politie is samen met de collega's van de politieafdeling Team Verkeer enige tijd bezig geweest om het ongeval te onderzoeken. Na het onderzoek is het voertuig geborgen door Bergingsbedrijf Kuzee. De vangrail zal komende week worden vervangen. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-5-2022 om 08:07)
Bestuurders van Golfjes hebben de reputatie op deze site dat ze veel ongevallen veroorzaken, maar dit is al de derde Peugeot 206 die deze week voorbij komt. De andere waren in Vlissingen en Terhole. Misschien tijd voor een herijking?
Cookie-instellingen beheren