Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Meisje gewond bij ongeval Bruinisse

Toegevoegd: 09-05-2022, 22.59 uur
De bijrijdster is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.
De bijrijdster is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - Een 15-jarige uit Bruinisse meisje is vanavond op de Molenstraat gewond geraakt nadat zij werd geschept door een auto.


De bestuurder van de brommer, een 16-jarige jongen uit Oude-Tonge en het slachtoffer dat achterop zat, werden omstreeks 21.45 uur aangereden op de Molenstraat. De brommer kwam vanaf een fietspad en werd geschept door een personenauto. De auto werd bestuurd door een 33-jarige man uit Oosterland. Het meisje droeg geen helm. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben zich over het meisje ontfermd en haar meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft van alle betrokkenen een verklaring opgenomen. De auto kon verder met lichte schade. De brommer is meegenomen voor technisch onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren