Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Opnieuw grote brand in Axel, nu in sporthal

Toegevoegd: 10-05-2022, 10.57 uur - Update: 10-05-2022, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is vanochtend opnieuw een grote brand uitgebroken. Dit keer woedt brand in een sporthal. Gisteren raakten in Axel vier woningen beschadigd bij een grote brand.


De brand woedt bij sporthal Het Sportuus aan de Oud-Oosteinde. De hulpdiensten kregen rond 10.40 uur een eerste melding binnen maar schaalden al binnen tien minuten op naar grote brand. Inmiddels zijn drie tankautospuiten, een watertankwagen en twee hoogwerkers opgeroepen. Er staat ook een ambulance stand-by maar er is niemand gewond geraakt.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedde de brand op het dak van de sporthal en was aanvankelijk sprake van een uitslaande brand. Inmiddels heeft de brandweer de brand grotendeels geblust en is er nauwelijks nog sprake van rookontwikkeling. De brandweer controleert nu de isolatie van het dak en het plafond van de sporthal op eventuele brand- of smeulhaarden.

Er zijn geen personen betrokken bij de brand. Daarnaast zijn de effecten en overlast naar de omgeving beperkt gebleven. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren