Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieonderzoek naar oorzaak brand sporthal Axel

Toegevoegd: 10-05-2022, 13.21 uur
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand op het dak van een sporthal in Axel. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen.


De brand ontstond door een nog onbekende oorzaak omstreeks 10.45 uur op het dak van een sporthal aan de Oud-Oosteinde. De brandweer kwam met een grote hoeveelheid materieel om de brand te bestrijden. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer kon relatief snel de brandhaard vinden en de vlammen blussen.

Omdat de politie en brandweer geen duidelijkheid hebben over wat de oorzaak van de brand is, is de politie een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Bij dit onderzoek wordt er door de politieagenten die ter plaatse zijn samengewerkt met de afdeling Forensische Opsporing. 

De politie is nog op zoek naar getuigen van het begin van de brand. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Daarnaast is er de mogelijkheid om de agenten ter plaatse aan te spreken. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren