Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Drie 16-jarige verdachten aangehouden voor overval Aldi

Toegevoegd: 10-05-2022, 15.51 uur
De politie heeft vanmorgen 3 minderjarige jongens opgepakt voor de overval in Zierikzee
De politie heeft vanmorgen 3 minderjarige jongens opgepakt voor de overval in Zierikzee
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - In het onderzoek naar de overval op 29 januari bij de Aldi in Zierikzee, zijn op vanmorgen drie verdachten aangehouden. Het gaat om drie 16-jarige jongens.


De politie kwam de verdachten op het spoor na een uitzending van eht televisieprogramma Opsporing Verzocht. In het programma werd beeld getoond van een van de overvallers. Dat beeld kwam beschikbaar dankzij een dappere getuige die de overval filmde. Na de uitzending meldden zich verschillende getuigen, onder andere via Meld Misdaad Anoniem.

Twee van de verdachten zijn woonachtig in de gemeente Schouwen-Duiveland, de andere woont in de gemeente Borsele. In verband met hun leeftijd maakt de politie niet bekend in welke plaatsen zij exact wonen. Het onderzoek is nog niet afgerond. de verdachten zitten vast en worden door de politie gehoord. De rechercheurs die zich met de zaak bezighouden danken alle melders voor hun hulp om deze zaak tot een goed einde te brengen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (11-5-2022 om 08:53)
@ De Zeeuw, dat is ook het eerste wat ik dacht. Mocht ik de kans krijgen mep ik toch echt wel zo'n gast tegen de vloer of pak m goed van achter bij zn strot in een wurggreep.
Fred (11-5-2022 om 08:39)
@ Dé Zeeuw. Misschien was diegene die het gefilmd heeft zelf ook een tiener, of een vrouw.
Dé Zeeuw (10-5-2022 om 21:09)
Als je dan zelf in die zaak staat,ga je toch niet lopen filmen als er een paar snotapen binnen komen rennen...Die pak je toch gelijk bij hun donder zulke pokkejong..
roger van beveren (10-5-2022 om 19:20)
direct opsluiten in vught
Ewa (10-5-2022 om 17:53)
Goed werk in deze zaak waarom niet in andere zaken als deze waar de verdachte op presenteer blaadje aangegeve worden dat is wel heel erg bijzonder maar goed fijn dat deze drie nogal jongen gasten wel te pakken hebben we hopen maar dat ze er een goede les uit gaan leren anders is hun leven ook gedoemd om verder te gaan mislukken...
zeeuw (10-5-2022 om 16:59)
moet je niet vragen wat hun opvoeding is geweest , kan niet zwaar genoeg gestraft worden
Cookie-instellingen beheren