Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Wielrenner gewond na botsing met motor Kapelle

Toegevoegd: 10-05-2022, 18.09 uur
De wielrenner is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De wielrenner is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Op de N670 is een wielrenner gewond geraakt nadat hij een botsing had met een motor. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De motorrijder en de wielrenner kwamen omstreeks 16.45 uur met elkaar in botsing op de Postbrug tussen Kapelle en Yerseke. De wielrenner raakte gewond bij de valpartij. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de wielrenner meegenomen voor een behandeling in het ziekenhuis. 
 

De motorrijder kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (12-5-2022 om 14:48)
@Thijs in dit geval reed de fietser op het fietspad. De motorrijder is afgeslagen en heeft de fietser geen voorrang verleend. Op de brug en de afrit mag de fietser niet op de weg rijden.
Emergo (11-5-2022 om 17:29)
@ ThijsAls je gezegd had aso automobilisten had ik je gelijk gegeven.
Jumbo (11-5-2022 om 17:02)
Teimfiets ? Dus ook fietsbel dan ?
Thijs (11-5-2022 om 16:45)
Als je wielrenners soms ziet rijden lijken ze duidelijk levensmoe. Allereerst jouw plek is op het FIETSPAD en je bent ondergeschikt aan gemotoriseerd vervoer, dus daar maak je plek voor. Dat soort gasten denkt altijd extra rechten te hebben en dat iedereen maar moet wijken voor ze. Het verkeer zou een heel stuk veiliger zijn zonder die aso wielrenners
mar (11-5-2022 om 09:23)
AUB geen wielrenner, is een trimfietser en zo te zien op de oprit is de fietser in de voorrang, dus heeft de motorrijder niet goed opgelet.
fietser (11-5-2022 om 09:19)
@ Jumbo, kan ook iemand zijn die met een sportfiets naar het werk gaat. Een wielrenner rijdt op een parkoers en wedstrijden. Wij zeggen trimfietser.
Cookie-instellingen beheren