Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind aangereden door bestelbus in Terneuzen

Toegevoegd: 11-05-2022, 09.51 uur
Kind aangereden door bestelbus in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een kind is gisteren eind van de middag aangereden door een bestelbus op de Bernhardstraat in Terneuzen. Het kind liep lichte verwondingen op.


De hulpdiensten kregen omstreeks 17.05 uur de melding binnen van een ongeval op de Bernhardstraat in Terneuzen. De ambulancedienst is ter plaatse gestuurd. Toen zij aankwam op de plaats van het ongeval troffen zij een kind aan dat volgens de politie was aangereden door een bestelbusje. 

Het kind had een bult op het hoofd en is door de ambulancemedewerkers onderzocht. Of het slachtoffer meegenomen is naar het ziekenhuis, is onbekend. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (12-5-2022 om 11:16)
Ik ben persoonlijk bang voor de bestelbusjes die altijd haast hebben en ook overal waar het hun uitkomt parkeren mn die met een zonnebloemkleur. Ik hoop dat het met het kind goed gaat
Cookie-instellingen beheren