Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Woning in Oost-Souburg gesloten na drugsvondst.

Toegevoegd: 11-05-2022, 13.11 uur
Woning in Oost-Souburg gesloten na drugsvondst.
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Burgemeester Van den Tillaar heeft vandaag, op advies van de politie, een woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg voor drie maanden gesloten nadat er softdrugs is aangetroffen.


In december vorig jaar vond een opsporingsonderzoek plaats in de woning aan de Kromwegesingel in Oost-Souburg. De politie heeft softdrugs, waaronder een hennepkwekerij/stekkerij, aangetroffen. Daarmee is door de politie een misdrijf op heterdaad ontdekt.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (11-5-2022 om 17:13)
Lol symboolpolitiek? Beste man was contactpunt voor velen. Zo ook voor zn buurjongen die paar weken geleden overdosis medicijnen nam. De beste man is er stuk van had hij nog maar daar gewoond dan....... Gedane zaken nemen geen keer. Alles voor de buhne. Man is al meer dan maand weg een lege woning sluiten ..........Mag wat kosten allemaal.
Thijs (11-5-2022 om 16:39)
Tuurlijk Joris! Daar ging ook 90 kilo per dag over de toonbank.... NOT! Er is overduidelijk vraag, maar de overheid duldt geen concurrentie en hebben liever criminaliteit dan geen criminaliteit, anders wordt het budget verminderd. Ze doen het echt niet voor jou of mij. Burgers geeft de overheid namelijk geen f*ck om. Het is ten alle tijden eigen belang
Joris (11-5-2022 om 14:48)
We genieten allemaal weer van de rust en overvloed aan parkeerruimte in de straat. Deze dealer had meer klanten dan Checkpoint Charlie op een goede dag met alle overlast van dien. Nu zal hij op een andere plek in Vlissingen gaan kweken en handelen.
Alfonso (11-5-2022 om 14:35)
3 maanden, 3 weken of 3 dagen. Symptoombestrijding is het. Legaliseer dan plantje nou eens een keer.
Mijn mening (11-5-2022 om 13:59)
Wat naar voor deze hardwerkende mensen, zijn er geen mensen die een slaapkamer over hebben?
Cookie-instellingen beheren