Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schuur oude centrum Zierikzee

Toegevoegd: 11-05-2022, 17.02 uur
De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk geblust.
De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk geblust.
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - In het oude centrum van Zierikzee heeft vanmiddag een brand gewoed aan de Schuttershofstraat in een schuur. De brandweer is ongeveer een uur bezig geweest met de brandbestrijding. 


De brandweer van Zierikzee kreeg omstreeks 13.15 uur de melding dat er een brand zou woeden in een schuur aan de Schuttershofstraat in Zierikzee. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen troffen zij daadwerkelijk brand aan. De brand is met twee stralen hoge druk bestreden. Het vuur was gauw onder controle. Na een klein uurtje waren alle voertuigen weer inzetbaar terug op de post.

Omdat de locatie binnen de grenzen van de historische binnenstad was, is het een protocal dat de post van  Kerkwerve en de hoogwerker ook mee uitrukken.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren