Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Eén gewonde bij botsing Vlissingen, veel schade.

Toegevoegd: 11-05-2022, 21.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een frontale botsing op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Vlissingen  is vanavond één persoon gewond geraakt. De beide auto's zijn zwaar beschadigd geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.25 uur op de kruising met de oprit van de Sloeweg. Hier kwamen een personenauto en een cabrio kwamen met elkaar in botsing. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, gaf de bestuurster van de cabrio aan nekklachten te hebben. Daarom brandweer heeft geassisteerd bij het bevrijden van de vrouw. Hierna is ze overgedragen aan het ambulancepersoneel. Dit heeft haar na behandeling in de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De andere bestuurster kon zelfstandig naar de ambulance. Daar is zij volledig nagekeken. Zij bleek niet gewond te zijn.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide auto's afgesleept. Tijdens het ongeval is de Nieuwe Vlissingseweg gedeeltelijk afgezet voor al het overige verkeer. Het wegdek is gereinigd door de wegbeheerder. Wat precies de oorzaak van het ongeval was, kon de politie nog niet kenbaar maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (11-5-2022 om 22:59)
Laat het speculeren omtrand de oorzaak en de audie TT maar weer losbarsten
Grote Smurf (11-5-2022 om 22:23)
Iemand is hier door rood gereden, maar ongeacht wie dat is geweest vind ik dat je wel heel weinig inzicht hebt als je dan gewoon afslaat met een naderende auto op een 70km/u weg. Dit is een zeer overzichtelijk kruispunt, dan ben je echt met hele andere dingen bezig dan met autorijden of je snapt er gewoon niks van dat je dan moet remmen als een snel naderende auto op je afkomt die geen vaart minderd.
Arthur (11-5-2022 om 22:09)
Iemand heeft door rood gereden.
Cookie-instellingen beheren