Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Ernstig ongeluk Kreekweg Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 12-05-2022, 13.38 uur - Update: 12-05-2022, 15.16 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeluk op de Kreekweg in Oud-Vossemeer is aan het begin van de middag iemand ernstig gewond geraakt. Vanwege het ongeval is de brug over het Schelde-Rijnkanaal tijdelijk afgesloten.


Rond 12.10 uur kwamen ter plekke een auto en een tractor met elkaar in botsing. De auto kwam door de aanrijding vast te zitten onder de trekker. Een deel van de tractor boorde zich door de voorruit van de auto.

Vrijwel direct na de eerste melding werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om de bestuurder te bevrijden. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam.

De gemeente Tholen meldt dat vanwege het ongeluk de brug over het Schelde-Rijnkanaal tussen Oud-Vossemeer en Nieuw-Vossemeer tijdelijk helemaal dicht is. Rond 15.15 uur deed de Forensische Opsporing Verkeer (FO Verkeer) nog onderzoek naar het ongeval.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (13-5-2022 om 09:25)
Sorry jongens, maar je kunt duidelijk zien dat 'het gevaarte' voor op zijn tractor niet uitsteekt. De tractor mag hier dus gewoon zo mee rijden. Op een andere nieuwssite stond dat de beste man probeerde in te halen en frontaal botste op de tractor. Helaas is dit gewoon een zeer trieste gebeurtenis, inhalen moet je echt mee uitkijken.
Timsalabim (12-5-2022 om 20:52)
Hier gaat iemand verdomd hard op de blaren zitten; en terecht ook!
W de W (12-5-2022 om 17:34)
Sterkte voor de nabestaanden en de hv die terplaatse zijn geweest. Voor wat het waard is, het gevaarte voor de tractor lijkt mij erg breed maar dat kan optisch bedrog zijn.
Lies (12-5-2022 om 15:36)
Levens gevaarlijk dat die tractor met zo een gevaarte de weg op is gereden niks gemarkeerd en te breed dit lijkt mij een zware overtreding en veroorzaken van groot gevaar.
Cookie-instellingen beheren