Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen

Toegevoegd: 12-05-2022, 19.53 uur
Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft de afgelopen week regelmatig gecontroleerd op bromfietsers die bij Vlissingen het fietspad gebruiken. Omdat bromfietsers daar niet mogen rijden, treedt de politie daar tegen op.


De agenten van het basisteam Walcheren laten weten dat zij de afgelopen week regelmatig controleerden op het fietspad vanaf het Nollehoofd in Vlissingen naar Dishoek. De politie ziet daar regelmatig bromfietsers rijden op het fietspad.

Echter is dat daar niet toegestaan. De agenten krijgen dan ook regelmatig meldingen van mensen die overlast hebben van de weggebruikers. Om die reden gaat de politie de komende tijd op deze locatie regelmatig controles houden. De agenten laten op Facebook weten dat daarbij verbaliserend opgetreden zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburg (12-5-2022 om 23:44)
Laat ze dan ook eens regelmatig het Koopmans voetpad in Oost-Souburg controleren
Ikke (12-5-2022 om 21:37)
Als ze daar net zo gaan optreden als ze optreden tegen bromfietsen op het Koopmansvoetpad in Souburg is dit ook weer een lachertje.
Cookie-instellingen beheren