Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 93 km

Traumahelikopter landt in Terneuzen voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 13-05-2022, 02.46 uur
De traumahelikopter landde op de Scheldeboulevard.
De traumahelikopter landde op de Scheldeboulevard.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een traumahelikopter is in de nacht van donderdag op vrijdag in Terneuzen geland. Dat gebeurde nadat er in de Zeeuws-Vlaamse stad een medische noodsituatie was ontstaan.


De traumahelikopter uit Rotterdam werd rond 01.40 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie in de Donze Visserstraat in Terneuzen. Uiteindelijk landde de helikopter op de Scheldeboulevard waar een lid van het Mobiel Medisch Team overstapte op de ambulance.

De patient is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Gent vervoerd. De traumahelikopter steeg rond 02.40 uur op vanuit Terneuzen om naar het Belgische ziekenhuis te vliegen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren