Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Door brand getroffen restaurant moet gesloopt worden

Toegevoegd: 13-05-2022, 11.06 uur
De brand ontstond in het restaurant.
De brand ontstond in het restaurant.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KOUDEKERKE - Het restaurant in Koudekerke dat op 22 april te kampen had met een grote brand moet gesloopt worden. Dat laten de uitbaters weten op de Facebookpagina van de horecagelegenheid. 


De brand ontstond op 22 april in het gebouw van het, nog in aanbouw zijnde, restaurant Tuur in Koudekerke. Al snel breidde het vuur zich uit waardoor het een grote brand werd. De bluslieden moesten sloopwerkzaamheden in het gebouw verrichten om de brand te kunnen blussen.

 De eigenaren van het restaurant laten nu via Facebook weten dat door de brand het hele interieur is verwoest. Verder is het pand dusdanig beschadigd geraakt dat het helemaal gesloopt moet worden. Volgens het restaurant was er op het moment van de brand niemand aanwezig in het gebouw waardoor niemand gewond raakte.

Het nieuwe restaurant laat weten de deuren voor het publiek voorlopig niet te kunnen openen. De uitbaters gaan nu nieuwe plannen maken om in de toekomst alsnog open te kunnen gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (15-5-2022 om 07:53)
Toch zegt me iets dat het nu gebouwd gaat worden zoals het willen.
Cookie-instellingen beheren