Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor overval op Middelburgse kapsalon

Toegevoegd: 13-05-2022, 17.36 uur
Bij de overval werd 60 euro buitgemaakt.
Bij de overval werd 60 euro buitgemaakt.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 23-jarige M. K. uit Vlissingen, na een eis van twee jaar plus nog eens een jaar voorwaardelijk, een gevangenisstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk opgelegd gekregen. 


De aan hasj verslaafde dader had die ochtend van 24 juni twee problemen: hij had geen hasj en ook geen geld. Na de nodige twijfels besloot hij een kapsalon aan de Sint Janstraat in Middelburg te overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij geld van de kapster en verliet de salon met een buit van zes tientjes.

Nog dezelfde dag werd K. op de A58 bij Rilland worden aangehouden. De officier van justitie eiste in eerste instantie een gevangenisstraf van 3 jaar waarvan 1 jaar voorwaardelijk. De rechter veroordeelde de dader nu tot een celstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (13-5-2022 om 21:19)
Die leert er toch niet van, in de bak kunnen ze rustig weer verder deze troep verder verkrijgen en in hun door onze belasting betaalde hotelkamer oproken want zo ze het als een soort van vakantie even chillen en uitrusten op kosten daarna weer verder waar ze gebleven zijn of waren...Het is zonde maar wat vr toekomst perspectief heeft nou zo`n dergelijke gast als hij weer vrijkomt
Cookie-instellingen beheren