Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor overval op Middelburgse kapsalon

Toegevoegd: 13-05-2022, 17.36 uur
Bij de overval werd 60 euro buitgemaakt.
Bij de overval werd 60 euro buitgemaakt.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 23-jarige M. K. uit Vlissingen, na een eis van twee jaar plus nog eens een jaar voorwaardelijk, een gevangenisstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk opgelegd gekregen. 


De aan hasj verslaafde dader had die ochtend van 24 juni twee problemen: hij had geen hasj en ook geen geld. Na de nodige twijfels besloot hij een kapsalon aan de Sint Janstraat in Middelburg te overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij geld van de kapster en verliet de salon met een buit van zes tientjes.

Nog dezelfde dag werd K. op de A58 bij Rilland worden aangehouden. De officier van justitie eiste in eerste instantie een gevangenisstraf van 3 jaar waarvan 1 jaar voorwaardelijk. De rechter veroordeelde de dader nu tot een celstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (14-5-2022 om 11:06)
@Bram, wat minder van die rotzooi gebruiken en wat helder gaan nadenken met van dat spul wordt je rustiger. Misschien van die zooi van meer dan dertig jaar geleden, ken genoeg lieden die heden ten dage dankzij die rotzooi netjes gezegd behoorlijk verward, agressief en verslaafd zijn.
Ik (14-5-2022 om 07:25)
Verplicht afkikken, dan werken zoals dat hoort. Niet willen hard aanpakken.
[email protected] (14-5-2022 om 06:43)
Belachelijk wat in Nederland allemaal kan, Straffen is hier eerder een beloning misdaad loont hier.
Chong (14-5-2022 om 00:12)
Dat pand was vroeger een... Hasj pand! Toeval? Beterschap gewenst voor de mensen!
bram (14-5-2022 om 00:01)
Ben een andere Bram dan eerder vernoemd in dit bericht. Deze Bram (ik dus) vindt juist dat gebruikers ervan vervelender worden, van welke drugs dan ook. De meeste gebruikers veroorzaken overlast, de goede niet te na genomen.! Kan je er niet meer tegen: ga dan op zoek naar hulp en verstop je niet achter verdovende situaties.
Bram (13-5-2022 om 21:31)
Hasj ?? Dit slaat nergens op,van softdrugs wordt je juist rustig!
Cookie-instellingen beheren