Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man beroofd in Vlissingen, verdachten aangehouden

Toegevoegd: 14-05-2022, 11.51 uur
Man beroofd in Vlissingen, verdachten aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een man uit de gemeente Goes is vrijdagavond beroofd in Vlissingen door twee mannen. De verdachten zijn aangehouden door de politie.


De man had een afspraak met één persoon, maar hij werd opgewacht door twee mannen. Dit tweetal beroofde de man van zijn telefoon en ging er snel vandoor. ze bedreigden hem en probeerden de man te chanteren. Op een afgesproken tijd en plaats moest de man een flink geldbedrag afleveren. Het slachtoffer besloot dit niet af te wachten en ging direct naar het politiebureau om aangifte te doen van beroving.

Door de politie werd een plan van aanpak gemaakt zodat de verdachten konden worden aangehouden. Dat plan lukte, want op de afgesproken tijd en plaats konden de verdachten wroden aangehouden. Het tweetal van 16 en 18 jaar en afkomstig uit Middelburg is overgebracht naar het politiecellencomplex en is daar ingesloten. Bij de verdachten werd de telefoon van het slachtoffer aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (15-5-2022 om 11:38)
@Bram: helemaal mee eens, maar we zijn in Nederland waar de rechtspraak tot op het bot ziek is, dus tien jaar de bak in zit er helaas niet in. Bovendien kennen we allemaal de wijken in Middelburg en Vlissingen die men de afgelopen tientallen jaren heeft laten vol lopen met dit soort tuig, dat zich hier ongehinderd heeft kunnen vestigen en waar we bijna dagelijks de vruchten van plukken.
bram (15-5-2022 om 03:49)
Goede actie van het slachtoffer, met een prima resultaat: aanhouding van de plegers. Schrik er trouwens van hoe jong dit soort gasten zijn, 16 en 18 jaar. Weleens nagedacht wat je een slachtoffer aandoet? Die vertrouwd voorlopig niemand meer hoor ! Vind derhalve dat jullie als volwaardige misdadigers moeten worden veroordeeld, daarbij absoluut geen rekening mee houdende van jullie leeftijd. Ga voorlopig maar eens een tijdje nadenken over je actie als je wat mij betreft zeker 10 jaar de bak in moet ! Misschien ben je volwassen als je er uit komt !
Aanname (14-5-2022 om 18:25)
Stelletje sukkels! Schaam je kapot!
Anon (14-5-2022 om 16:04)
Kan je nagaan hoe asociaal en vreselijk dom zulke gasten zijn. Hoop dat ze flink aangepakt worden.
Anneke (14-5-2022 om 16:03)
Zet die gasten eens een volle week op enkel water en brood! Geen telefoon, geen internet, geen keuze menu!
Mijn mening (14-5-2022 om 12:53)
K volk,
Cookie-instellingen beheren